Idealne na spotkania biznesowe, wypad ze znajomymi i na randkę. Będzie wyróżniać się świeżością, pomysłowością i smakiem.
Nowe menu
Dla nowej kuchni Czarnej Owcy podstawą jest świeżość produktów oraz kreatywność barmanów i kucharzy. Zapowiadanymi popisowymi numerami mają być dania kuchni europejskiej. Świetnie odnajdą się tu smakosze mięsa. W menu pojawią się m.in.: gicz jagnięca, steki wołowe na sucho, stek z tuńczyka, tatar wołowy, jajko po szkocku.
Czarna Owca szczyci się także nowym szefem kuchni, z wykształceniem kulinarnym, światowym doświadczeniem i kapeluszem przewodnika Gault Millau. W swojej kuchni pokaże jak wykorzystać najlepsze, regionalne produkty.
Otwarcie Czarnej Owcy
Pierwszy raz do zupełnie nowej Czarnej Owcy lublinianie wejdą we wtorek, 15 marca. Restauracja otwarta jest codziennie od godz. 12.00.
Polecany artykuł:
Polecany artykuł: