Wiadome jest, iż obiad w tak ekskluzywnym miejscu najtańszy nie będzie, lecz jak konkretnie kształtują się ceny? Sprawdź kolejne slajdy, by dowiedzieć się więcej!
więcej...
foto: Shutterstock; AKPA
Zupa grzybowa
Za 900 ml czystej zupy grzybowej zapłacimy 83 zł.
więcej...
foto: Shutterstock
Żur na prawdziwkach
Za 900 ml żurku na prawdziwkach zapłacimy natomiast 78 zł.
więcej...
foto: Shutterstock
Rosół
Rosół z restauracji "U Fukiera" to koszt 65 zł. Zupa wykonana jest na bazie wielu mięs.
więcej...
foto: Shutterstock
Barszcz czerwony
Barszcz czerwony to koszt 65 zł.
więcej...
foto: Shutterstock
Gulasz cielęcy z leśnymi grzybami
Za takie danie zapłacimy 89 zł.
więcej...
foto: Shutterstock
Pulpety cielęce w sosie borowikowym
Pulpety cielęce w sosie borowikowym, czyli coś dla fanów grzybów. Koszt dania to 87 zł.
więcej...
foto: Shutterstock
Szlachetne borowiki "w słodko-kwaśnej odsłonie"
Taka potrwa znajduje się w słoiku o pojemności 350 ml i kosztuje 42 zł.
więcej...
foto: Shutterstock
Kurki marynowane po staropolsku
Słoik marynowanych kurek to koszt 29 zł.
więcej...
foto: Shutterstock
Maślaki
Maślaki w słoiku - 25 zł.
więcej...
foto: Shutterstock
Marynowane opieńki
Marynowane opieńki, czyli najtańsza dziś pozycja - 22 zł.